Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Logistiek.nl
Portal over warehousing, supply chain management, WMS, ERP,...
www.logistiek.nl
Vereniging logistiek management
Beroepsvereniging voor logistiek managers, specialisten en studenten voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Nieuws, activiteiten en opleidingen.
www.vlmnet.nl
Warehouse & Logistics
De essentie van transport en logistiek
www.warehouseandlogistics.com
advertentie
Euroline Logistiek
Firma die airco en luchtreinigers levert en installeert!
www.euroline-logistiek.nl
Logistiek Job
Specialist in logistiek specialisten.
www.logistiekjob.nl
Logistiek Totaal
Logistiek Totaal, alle informatie over logistiek, magazijn, magazijninrichting, heftruck, intern transport en warehousing.
www.logistiektotaal.nl
Transport en logistiek banen
Brengt de vraag naar en het aanbod van banen in de transport- en logistieksector bij elkaar.
www.transportenlogistiekbanen.nl
College voor logistiek
Het College voor Logistiek is gespecialiseerd in het opleiden van mensen in de transport- en personvervoerbranche.
www.cvl.nl
VTL Transport & Logistiek
Gespecialiseerd opleidingsinstituut voor praktijkgerichte cursussen en diverse werkend leren opleidingen in de sector transport en logistiek.
www.vtl.nl
advertentie
Duurzame logistiek
Samenwerkingsverband tussen het ministerie van waterstaat en het bedrijfsleven om te komen tot een meer efficiente en duurzamere logistiek.
www.duurzamelogistiek.nl
Engels Logistiek
Levert producten voor logistiek en een beter milieu met een sterke nadruk op duurzaamheid.
www.engels.eu
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.