Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Heli Holland Helikopters
Rond, VIP, proefvlucht, opleiding 20 eigen helikopters beschikbaar.
www.heliholland.nl
Helicopters.nl
Airservice met helikopters, rondvluchten ook voor particulieren, film en fotovluchten, vipvervoer en controlewerkzaamheden, vanaf vliegveld hilversum.
www.helicopters.nl
Luchtdoop in Friesland
Bekijk het mooiste van Friesland tijdens je luchtdoop met een ballon.
www.luchtdoop.nl
advertentie
Helicentre
Maak een rondvlucht, neem luchtfoto's of leer zelf vliegen.
www.helicentre.nl
Heli-One
Een gamma aan kwalitatief hoogstaande helikopter diensten.
www.heli-one.com
Betaalbare Luchtdopen
Betaalbare luchtdopen met professionele piloten.
www.luchtdopen.eu
Propeller Luchtdopen
Voor een eerste initiatie in de wereld van de luchtvaart bent u bij Propeller aan het juiste adres.
www.propeller.be/luchtdopen.asp
Helikopter 1 Luchtdopen
Afspraak op de helihaven, waar u plaatsneemt naast een ervaren piloot en opstijgt voor een onvergetelijke luchtdoop van 60 minuten.
www.1helikopter.centerall.com
PPP Services
Ben je op zoek naar een luchtdoop dan ben je hier aan het juiste adres.
www.luchtdoop.org
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.