Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

L&G Magazine
Ladies & Gentlemen: het lijfblad voor levensgenieters.
www.lg-magazine.nl
BuisAanBuisBlad voor Enkhuizen
Buisaanbuisblad is als een huisaanhuisblad met nieuwtjes, reclame en wat verder ter sprake komt. Nieuwspagina's die we samen met onze correspondenten gaan verzorgen.
www.buisaanbuisblad.nl
Girlz Online
Voor meisjes een blad met een super site.
www.girlz-online.nl
advertentie
Zin
Senioren tijdschrift voor mannen en vrouwen boven de vijftig.
www.zin.nl
FHM
Magazine met in elk FHM nummer wel mooie foto's van babes.
www.fhm.nl
Klixx
Start en nieuwspunt voor vrouwen.
www.klixx.nl
Dood.nl
Tijdschrift dat informeert over de dood.
www.dood.nl
Oldtimer Dreamcar
Magazine met artikels over restauratie, merken, modelisme, clubs en musea.
www.oldtimerdreamcar.com
Bakkers in Bedrijf
De elektronische wegwijzer in Bakkersland.
www.bakkersinbedrijf.nl
advertentie
Vrouwenpraat
Online magazine en discussieforum voor vrouwen.
www.vrouwenpraat.nl
Maritiem Nederland
Website van het maandblad Maritiem Nederland.
www.vaarwijzer.nl
Mountainbike Plus
Magazine voor de sportieve mountainbiker met bikenews, fietstests, mountainbike routes, toertochten, marathons, onderdelen, enz.
www.mountainbikeplus.com
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.