Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Magie Encyclopedie
Op deze website vind je onder andere Gouden Griffel codes, voetsporencode, onontcijferbare cijferslot, magisch toetsenbord enz.
www.magie-encyclopedie.nl
Aethernet
Magie en occultisme portaal.
www.aethernet.nl
Magische Boeken
Boeken en informatie over hekserij, magie, sjamanisme en allerlei aanverwante onderwerpen.
www.magischeboeken.nl
advertentie
Droommagie
Op deze website zul je naast vele attracties Ook vele extra's zien van de Efteling. Ze hebben verschillende simulaties en natuurlijk kan je ook de vele sprookjes nalezen.
www.droommagie.nl
Pragmagie
De website van Marjanne & Nico de Vos-Hurks over pragmagie.
www.pragmagie.nl
Locus Magie
Opleidingen, boeken en algemene informatie betreffende magie.
www.locusmagi.nl
Koos van de Linde
Uw goochelaar voor elke gelegenheid: tafelgoochelen, kindershows, illusionisme.
www.the-illusionist.nl
De heksenkring
Website over magie, hekserij en heidendom.
www.heksenkring.nl
Teachings of Avalon
Teachings of Avalon levert informatie over hekserij, de godin, spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen, in de vorm van informatieve teksten, maar ook door het aanbod van cursussen.
www.teachingsofavalon.com
advertentie
Goochelaar Lodewijk de Widt
Magisch entertainer en goochelaar Lodewijk de Widt.
www.degoochelaar.nl
Antal Santcroos
Erkend helderziende paragnost en medium.
www.helderziende.net
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.