Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Nailstudio Jurdeane
Nailstudio, voor al uw nagelwensen, van manicure tot nagelverlenging en nailart. Ook uw nagels hebben een goede verzorging nodig, geef ze een behandeling die ze verdienen om het jaar door te komen.
www.jurdeane.nl
Groothandel Pedicure en Manicure
Alles op het gebied van pedicure, manicure en voetverzorging.
www.pedicuregroothandel.nl
French Manicure
Deze firma is gespecialiseerd in French Manicure, Acrylnagels en gelnagels!
www.frenchmanicure.nl
advertentie
Nails Inn
Nagelstudio te Middelburg gespecialiseerd in gelnagels, manicure, visagie en wimperverlenging.
www.nailsinn.nl
Slendersbeauty
Al sinds 1995 het adres voor opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van: pedicure, manicure, schoonheid, make up, wellness en nagels. Tevens totaalleverancier voor de schoonheidsbranche.
www.slendersbeauty.nl
Nagelproducten
Op deze site vindt je een groot assortiment aan nagelproducten.
www.nagelproducten.nl
Edith's Beauty Corner
Edith's Beauty Corner in Den Helder staat voor: kwaliteit, service en ontspanning. U bent in deskundige handen bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met meer dan 15 jaar ervaring.
www.edithsbeautycorner.nl
Praktijk Podima
Uw specialist op het gebied van been-, voet- en handbehandelingen en erkend leverancier van medische hulpmiddelen.
www.podima.nl
De Nagelsalon
Online webwinkel voor de beste nagelproducten: IBD Creative Ezflow.
www.denagelsalon.com
advertentie
Pedicure & Nailsalon Beautiful
Waar u aan het juiste adres bent voor professionele, medische voetverzorgingen en nagelstyling (Brasschaat).
www.onebeautysalon.com
Pedicure Aan Huis
Schoonheidsverzorging aan huis door Nathalie Raijmaekers te Essen.
www.pedicureaanhuis.be
Perfection
Kapsalon en nagelstudio te Gent.
www.kapsalonperfection.be
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.