Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Benelux Merkenbureau
Register van alle geregistreerd merken in de Benelux.
www.bmb-bbm.org
Matchmark
Gespecialiseerd in merkenrechtelijk onderzoek, merkregistraties en bemiddeling bij het oplossen van conflicten op het gebied van de intellectuele eigendom.
www.matchmark.nl
Merkwerk
Deskundig en klantvriendelijk merkenbureau uit Utrecht.
www.merkwerk.nl
advertentie
Shield Mark
Bescherming en registratie van uw merk, slagzin en design.
www.merkenbureau.nl
De Merkplaats
Advies en registratie op het gebied van merkenrecht, merknamen, auteursrechten, handelsnamen, domeinnamen, octrooi, modellen en tekeningen.
www.demerkplaats.nl
Merkenbureau Heemskerk
Merkenbureau Heemskerk te Amsterdam. Deskundige bescherming van uw handelsmerk, bedrijfsnaam of logo door ervaren merkenjuristen. Naast merkregistratie en modelregistratie ook juridisch advies over merkbescherming.
www.merkenbureauheemskerk.nl
Novagraaf
De ideale partner voor al uw behoeften op het gebied van intellectuele eigendom.
www.novagraaf.nl
Hendriks & Co
Merkenbureau dat volledig is gewijd aan de bescherming van merken in de gehele wereld.
www.trademarks.nl
Merk te Koop
Hier kunt u geregistreerde merken en domeinnamen kopen en verkopen.
www.merktekoop.nl
advertentie
OAMI
Hier kan u merken registreren geldig in de hele Europese Unie.
oami.eu.int
Merkbewaking TMwebscan
Met TMwebscan kunt u merknaam bewaking op internet uit laten voeren.
www.tmwebscan.biz
Arnold Siedsma
Bescherming intellectuele eigendom (Antwerpen).
www.arnold-siedsma.com
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.