Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

XE.com
Converteer in real time verschillende munteenheden.
www.xe.com
Nomisma
De website voor munten verzamelaars.
www.nomisma.nl
Qoop
De grootste veilingsite van Nederland voor verzamelaars.
www.qoop.nl
advertentie
Combicraft
Leverancier van munten, penningen, medailles en sleutelhangers.
www.combicraft.nl
Koninklijke Nederlandse Munt
Numismatiek pagina van de Nederlandse Koninklijke Munt.
www.knmnumismatiek.nl
Muntenrijk
De internet muntenshop van edelshop Rijssen.
www.muntenrijk.nl
CollectPlaza
Het online winkelcentrum voor verzamelaars: papiergeld, ansichtkaarten, munten, documenten, boeken, ...
www.collectplaza.nl
Metaaldetector Vondsten
Metaaldetector website met nieuws, video's, vondsten, artikelen, munten en games. Het laatste metaaldetector nieuws, afbeeldingen, artikelen, feeds, video's en spellen.
www.metaaldetector-vondsten.nl
Munten- en Postzegel Organisatie
Handige informatie en data over onder georganiseerde beurzen, veilingen en taxatiedagen.
www.mpoweb.nl
advertentie
Philamunt: Numismatiek & Filatelie
Bij ons kunt u terecht voor het verzamelen van postzegels, munten en bankbiljetten, maar ook voor ansichtkaarten, euromunten, koninkrijksmunten, telefoonkaarten en aandelen of obligaties bent u aan het juiste adres.
www.philamunt.nl
Munten en Bankbiljetten
Informatie over munten en bankbiljetten in Nederland. Munten en Bankbiljetten zijn al eeuwen oud. Voordat er munten waren, deden de mensen aan ruilhandel...
www.munten-bankbiljetten.nl
Munten Club
Dit is een portaalsite over munten, zowel nieuwe als oude.
www.munten.klup.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.