Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Norge
Alle informatie om uw vakantie in Noorwegen door te brengen.
www.norge.nl
Vakantie Noorwegen
Uitgebreide informatie over Noorwegen en over de vele vakantiemogelijkheden aldaar.
www.vakantienaarnoorwegen.nl
Rust In Noorwegen
Geniet van Noorwegen in een uniek vakantiehuis.
www.rustinnoorwegen.nl
advertentie
Emigreren naar Noorwegen
Wonen en werken in Noorwegen.
www.norsk.nl
Fjell Tours Noorwegen
Fjelltours organiseert actieve zomer- en wintervakanties in Noorwegen.
www.fjelltours.nl
Vakantie Noorwegen
Voor familie en sportvisser: vakantie in Noorwegen.
www.vakantie-noorwegen.nl
Noorwegen Portaal
Voor iedereen die iets met Noorwegen heeft.
www.noors.net
Reis naar Noorwegen
Wil je graag een reisje boeken naar Noorwegen? Hier vindt je interessante last-minutes, aanbiedingen en zelfs weervoorspellingen!
www.reisstart.nl/noorwegen/
Noorwegen Online
Noorwegen is een van de mooiste landen: van de fjorden in het westen, de bossen in het oosten tot de uitgestrektheid van het noorden.
www.noorwegenonline.com
advertentie
Motortours
Maak een motorvakantie naar Noorwegen, Finland of Zweden.
www.motortours.nl
Landenweb
Informatie over verschillende landen en eilanden.
www.landenweb.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.