Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ondernemen Doe Je Zelf
Belangenorganisatie voor ondernemers. Informatie over de vereniging en de voordelen op vele gebieden die zij biedt.
www.ondernemendoejezelf.nl
Stiply | Digitale handtekening
Sneller en makkelijker een digitale handtekening plaatsen in de stijl van je bedrijf. Nooit meer printen en scannen. Volledig rechtsgeldig.
www.stiply.nl
Bedrijf Opzetten
Informatieve website met artikelen over het opzetten van een eigen bedrijf.
www.bedrijfopzetten.nl
advertentie
Zadkine Ondernemen
Mbo-opleiding met mogelijkheid van coaching voor startende ondernemers.
www.zadkine-ondernemen.nl
Samenleving en Bedrijf
Deze stichting is een landelijk Nederlands kennisnetwerk voor sociaal verantwoord ondernemen.
www.samen.nl
Platform Maatschappelijk Ondernemen Groningen
Wil bedrijven, overheden en instellingen deskundig adviseren bij het formuleren van strategisch communicatiebeleid en assisteren bij de uitvoering daarvan.
www.pmog.nl
Duurzaam Ondernemen
Online kenniscentrum op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen met nieuws, links en een agenda.
www.duurzaam-ondernemen.nl
Arbelt
Advies op commerciŽle aspecten voor startende en net gestarte ondernemers (te Venlo).
www.arbelt.nl
Z24 Ondernemers
Z24 brengt ondernemers nieuws, tips en inspiratie. Plus een test: ben jij geschikt als ondernemer? Het ondernemerschap bloeit wel degelijk in Nederland, en dus ook het aantal ondernemers.
www.z24.nl/ondernemers
advertentie
Starting Business
Biedt aanvullende diensten voor ondernemers zoals huisstijl, auto lease en aanverwante diensten.
www.startingbusiness.nl
Veilig Ondernemen
Leverancier en installateur van elektronische beveiligingssystemen voor woning en bedrijf (te Alphen a/d Rijn).
www.veilig-ondernemen.nl
Online Ondernemen
Tips ivm online ondernemen en affiliate marketing.
www.online-ondernemen.netfirms.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.