Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Austria.info
Website van de Oostenrijkse dienst voor toerisme.
www.austria.info
Vakantie in Oostenrijk
Voor het boeken van hotels, vakantiehuisjes, pensions, gasthuizen en campings.
www.oostenrijkvakantieonline.nl
Austrian Trade
Handelsafdeling van de Oostenrijkse ambassade in Den Haag.
www.austriantrade.nl
advertentie
Emigreren Oostenrijk
Er zijn drie verschillende soorten klimaat te vinden in Oostenrijk. De hoogste gebieden hebben een hooggebergteklimaat, dit zijn gebieden als Tirol en Vorarlberg. Er is een gematigd landklimaat in de lager gelegen delen in Oostenrijk.
www.emigrerenoostenrijk.nl
Vakantie in Oostenrijk
Een site waar je voor zowel zomervakanties als wintervakanties in Oostenrijk leuke hotels, pensions of huisjes kan vinden.
www.vakantie-oostenrijk.nl
Eurochalet
Boek je vakantiewoning online in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland dichtbij de bekende skigebieden.
www.eurochalet.nl
Vakantieland Oostenrijk
Reisinformatie over oostenrijk.
www.vakantielanden.net/oostenrijk.htm
Framone
Betaalbaar pension in Saalbach-Hinterglemm voor zomer en winter.
www.framone.nl
Lets Move Vakantiewoningen
Ruim 4000 vakantiewoningen in Europa (Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Croatie en Oostenrijk) tegen Oost-Europese prijzen.
www.hajotravel.nl
advertentie
Landenweb
Informatie over verschillende landen en eilanden.
www.landenweb.com
Vakanties in Europa
Biedt u tal van toeristische websites aan over de populairste vakantiegebieden in Europa.
www.vakantiesineuropa.eu
Vakantie Info en Foto's
Reisinfo en foto's van speciale bestemmingen. Van Ijsland tot Spanje, van Montenegro tot de Faroer en Shetland eilanden.
www.hoelbeek.blogspot.com
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.