Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ouders
De Nederlandstalige site voor ouders en toekomstige ouders.
www.ouders.nl
Babysit.nl
Trefpunt voor de ouders en de oppas.
www.babysit.nl
Vaders alleen
Site voor alleenstaande en gescheiden vaders.
www.vadersalleen.nl
advertentie
Jonge Gezinnen
De wegwijzer voor jonge ouders.
www.jongegezinnen.nl
Kinderopvang
De officiŽle site van kinderopvang in Nederland.
www.kinderopvang.net
ZZP Dienstverlening
ZZP Dienstverlening. Wij zijn een administratiekantoor en boekhouder voor zzp'ers. Wij doen aan bedrijfsadministratie, voor zzp boekhouder en doen boekhouding voor eenmanszaken.
www.zzpd.nl
Kohsar Administratie
Kohsar administratie en belastingzaken levert administratieve diensten voor midden-kleinbedrijf. We dragen graag zorg voor al de administratieve en boekhoudkundige activiteiten binnen uw bedrijf.
www.kohsaradministratie.nl
Kiddostar
Het Childwatcher wegloopalarm van Kiddostar zorgt dat je peuter of kleuter er niet meer vandoor gaat.
www.kiddostar.nl
Le Bon Conseil
Administratiekantoor Le Bon Conseil in Papendrecht voor uw boekhouding, belastingadvies en aangiftes voor MKB en ZZP-ers.
www.bonconseil.nl
advertentie
Nanny Company
Kinderopvang aan huis.
www.nannycompany.nl
Alles Over Kinderen
Een site vol met informatie voor iedereen die zwanger wil worden, zwanger is of kinderen heeft van 0 tot 6 jaar.
www.allesoverkinderen.nl
Kidspagina
Alles voor de ouders van nu. Handige website met veel informatie over en voor kinderen.
www.kidspagina.eu
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.