Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Outplacementbureaus
Informatie en een overzicht van outplacementbureaus in Nederland. De meeste mensen komen maar een keer in hun loopbaan met outplacement in aanraking en vinden het vaak lastig om een weg te vinden in het woud van outplacementbureaus.
www.outplacementbureaus.info
Outplacement voor het Onderwijs
Onderwijs-Herstart is het outplacement bureau voor kandidaten uit het onderwijs. Meestal is een nieuwe baan het doel van het outplacement traject. Dit kan zowel binnen als buiten het onderwijs werkveld zijn.
www.onderwijs-herstart.nl
Outplacement Verzekeringen
Alles over outplacementverzekeringen vindt je hier!
www.outplacementverzekering.nl
advertentie
Right Management
Right Management ondersteunt bedrijven - profit & non-profit organisaties - bij het besturen, beheren en beheersen van de, wat wij noemen, Human Capital Lifecycle.
www.rightmanagement.nl
DLP Loopbaan
Hulp nodig bij je loopbaan? Klik dan hier.
www.dlp-loopbaan.nl
DBM Nederland
DBM is wereldwijd toonaangevend in HR veranderingstrajecten. Het doel van de veranderingstrajecten is om mens en organisatie effectief en efficiŽnt samen te laten werken.
www.dbm-nederland.nl
Carriere-Switch
De site van Carriereswitch.nl kan uw gids in Human Resource Management betekenen!
www.carriereswitch.nl
Auroraweb
Deze site biedt een aantal efficiŽnte en krachtige begeleidingstrajecten die gericht zijn op verbetering of verandering van loopbaan of carriere.
www.auroraweb.nl
Loopbaan-advies
Stern Loopbaanadvies is een professioneel HRM-adviesbureau. Opgericht door loopbaanadviseurs met uitgebreide ervaring in de branche, gespecialiseerd op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel.
www.sternloopbaanadvies.nl
advertentie
Betekenis Outplacement
Wil je graag weten wat het begrip outplacement nu echt betekent? Deze site geeft je duidelijk informatie over het begrip. Deze pagina biedt een landelijk overzicht van professionele bureaus per vestigingsplaats.
www.ikzoekloopbaanbegeleiding.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.