Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Rodenburg BedrijfsAdvies
RBA geeft bedrijfseconomische trainingen en adviezen en helpt door haar ondernemersspreekuur de ondernemer bij het vinden van de juiste specialist.
www.rba-bedrijfsadvies.nl
Gigase
Professioneel advies en ondersteuning bij alle facetten van de bedrijfsovername.
www.gigase.nl
Overnamewijzer
Biedt u een duidelijke handleiding van de verschillende stappen van het overname-proces.
www.overnamewijzer.nl
advertentie
AWVN: Fusies, overnames en outsourcing
Een overname of een fusie kan grote consequenties op arbeidsvoorwaardelijk vlak hebben. Ga op deze site meer informatie omtrent overnames na.
www.awvn.nl
Rembrandt Fusies & Overnames
Rembrandt Fusies & Overnames (F&O) is een onafhankelijke organisatie met als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van ondernemingen.
www.rembrandt-fo.nl
T&T, fusie & overnames
Bemiddeling en advisering bij overname van bedrijven en vennootschappen en fusies, advies geven bij management, organisaties en reorganisaties van bedrijven.
www.fusieconsultants.nl
M&A Awards
De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt van de branche met prestigieuze prijzen voor de beste deals, adviseurs en financiers.
www.overnames.nl
Een nieuw hoofdstuk in uw bedrijf?
Vraag advies over overname aan de experts van Deloitte.
www.deloitte.nl
Eurozaken
Informatie over bedrijfsfinanciering, financiering van bedrijfsovernames en zakelijk krediet producten die EuroZaken kan verzorgen.
www.eurozaken.nl
advertentie
Value Creation
Begeleidt ondernemers bij aankoop of verkoop van bedrijf of bedrijfsonderdeel, bedrijfswaardering, reorganisatie, financiering en start-up.
www.valuecreation.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.