Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Hippoplaza
Hippoplaza de paarden site met inhoud. Geen links maar directe informatie over paarden.
www.hippoplaza.nl
Stoeterij Ravensbos
Stoeterij Ravensbos is gelegen in het Limburgse Heuvelland en is gespecialiseerd in het fokken van Friese paarden.
www.stoeterijravensbos.nl
Paardenhandel.nl
Vraag en aanbod van paarden en pony's in diverse disciplines. Zoeken op o.a. prijs, niveau, geslacht, kleur, stokmaat, leeftijd en locatie.
www.paardenhandel.nl
advertentie
Horse-Spirit
Holistisch natural horsemanship en dressuur coaching. Paardenopvang, gedragstherapie, fotografie en webdesign
www.horse-spirit.nl
Paardenreader
Adrie is paarden reader. Hij vertelt wat er in uw dier omgaat, kenmerkende eigenschappen, mentaal, fysiek, talenten en verlangens.
www.paarden-readen.nl
Outdoor en Paarden
Site met allerlei links die te maken hebben met outdoor of paarden.
outdoor-paarden.bestelinks.nl
De Korenhorst
Gelegen aan de bosrand kunt u vanaf hier prachtige tochten maken met uw eigen paard of een paard van ons.
www.dekorenhorst.nl
Paardengedragstherapeut
Advies, training en cursussen bij probleemgedrag van paarden.
www.paardengedragstherapeut.nl
Veilig paardrijden
Stichting Veilige Paardensport (SVP) werkt aan veilige paardensport door middel van een ongevallenregistratiesysteem en de uitgifte van het veiligheidscertificaat.
www.veiligpaardrijden.nl
advertentie
Tuigonderdelen
Winkel met alles voor de menner en de mensport waaronder een ruim assortiment tuigen en tuigonderdelen.
www.tuigonderdelen.nl
Paarden sportmassage
Alles over paardensportmassage voor de ideale conditie van Uw paard.
www.paardensportmassage.nl
Dressuur Totaal
Naast het volgen van clinics en workshops kunt u ook bij mij terecht voor het volgen van prive-lessen en het trainen van uw paard.
www.dressuurtotaal.nl
Resultaten: 31      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.