Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Veilig paardrijden
Stichting Veilige Paardensport (SVP) werkt aan veilige paardensport door middel van een ongevallenregistratiesysteem en de uitgifte van het veiligheidscertificaat.
www.veiligpaardrijden.nl
Paardensport Regio Noord Holland
Paardensport in Noord Holland. Regiosite van de provincie Noord Holland van de KNHS. Alle verenigingen en evenementen.
www.paardensportnoordholland.nl
Stichting paardensport gehandicapten
De Stichting Paardrijden Gehandicapten Langstraat eo. verzorgt twee dagen in de week paardrijlessen voor ongeveer 20 gehandicapte ruiters en meervoudig gehandicapten in midden Brabant.
www.spglangstraat.nl
advertentie
Paardensportwereld
Het paardensport Portaal is samengesteld met als doel een wegwijzer te zijn voor de professional en de liefhebber. Uiteraard ook voor hen die interesse hebben in paarden en paardensport!
www.paardensportwereld.nl
Stichting paardensport Amsterdam
Onze rijvereniging is al 60 jaar een van de grootste rijverenigingen van Regio Noord-Holland kring centraal met meer dan 170 leden. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond.
www.st-paardensport-adam.nl
Paardensport De Marne
De Stichting paardensport de marne die paardentochten voor menners en ruiters organiseert in het oefenterrein van Defensie Lauwersoog.
www.paardensportdemarne.nl
Interhippique
InterHippique is specialist in zadels en diverse ruitersport artikelen.
www.interhippique.nl
Hoefnet
Actuele informatie over paardensport op het internet.
www.hoefnet.nl
Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie
De KNHS behartigt de belangen van de aangesloten verenigingen en haar paardensporters, zodat zij de paardensport zo goed mogelijk kunnen beoefenen.
www.paardensport.nl
advertentie
Paarden sportmassage
Alles over paardensportmassage voor de ideale conditie van Uw paard.
www.paardensportmassage.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.