Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Adobe Photoshop
De standaard toepassing voor professionele fotobewerking.
www.adobe.com/nl/products/photoshop
Photoshop Tutorials
De grootste verzameling Nederlandse Adobe Photoshop tutorials.
www.photoshop-tutorials.nl
Photoshop
Alles wat je nodig hebt om met Photoshop te werken.
photoshop.favorietje.nl
advertentie
Shoot N Shop
ShootnShop.nl is een community met veel aandacht voor photoshop en digitale fotografie.
www.shootnshop.nl
Photoshop Creative
Photoshop Creative is een nieuw tijdschrift boordevol met advies, tips en inspiratie voor de gebruikers van het fotobewerkingsprogramma Adobe Photoshop.
www.photoshopcreative.nl
Photoshop Tips
Tips en tricks om zelf eenvoudig je foto's aanpassen bewerken.
www.jasmania.nl
Foto Bewerking
Herstellen en retoucheren van ondermeer beschadigde en overbelichte foto's.
www.foto-bewerking.nl
Advanced Photoshop
Advanced Photoshop is het magazine om je creatieve vaardigheden met dit fantastische fotobewerkingspakket verder uit te breiden en te verfijnen.
www.fnl.nl/advancedphotoshop/
Resultaten: 8      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.