Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Clematis Online
Online tuinwinkel in klimplanten en groenblijvende clematis, hedera en kamperfoelie.
www.clematisonline.nl
Plantaardigheden
Omvat naast een database voor het zoeken op Nederlandse of botanische plantennaam, een uitgebreide reeks monografieŽn over medicinale kruiden.
www.plantaardigheden.nl
Bloemenbezorgers.nl
Vergelijk bloemenbezorgers: meer dan 133 bloemen en planten. Zo bestel je altijd de voordeligste bloemen en planten.
www.bloemenbezorgers.nl
advertentie
Plant Cadeau Bezorgen
In onze webwinkel vindt u diverse mooie planten-cadeaus die wij door heel Nederland bezorgen.
www.plantbezorgen.nl
Lormans
Foto's van paddestoelen, vlinders, kevers en planten.
www.lormans.nl
Ooglaser, Tandarts en Haartransplantatie
Ooglaser, tandarts en haartransplantatie behandelingen in Istanbul, Turkije. Hoge kwaliteit maar voor een redelijke prijs.
www.medicaltravelservice.nl
Holland Project Plant
Biedt een uitgebreid assortiment aan plantenbakken, beplanting en decoratie voor in kantoorruimtes.
www.holland-project-plant.nl
Arborealis
Op onze kwekerij worden niet alledaagse bomen, heesters en klimplanten gekweekt. Wij kweken een heel ruim assortiment planten met als specialiteit Hydrangea (hortensia) en Viburnum.
www.arborealis.nl
Fayadosu Handelsonderneming
Wij verzorgen catering voor feesten en partijen, bloemen en planten, webdesign, schilder- en schoonmaakwerkzaamheden, recycling van oud metaal, graveren van spiegels en glas en naildesign.
www.fayadosu.nl
advertentie
Tuin en Sierbestrating De Kei
Helpt u bij het ontwerp en realisatie van uw tuin, bestrating, hekwerk en beplanting.
www.tuinensierbestrating-dekei.nl
Soorten Haartransplantatie
In principe zijn er drie vooraanstaande methoden voor haartransplantatie: de Micro FUE methode, de DHI methode en de Artas Robotic FUE methode.
visushaarkliniek.nl/behandelmethodes/haar/
Cactus Wereld
Cactus Wereld omvat naast de grootste cactustuin van de Benelux, een Mexicaans terras, een cactusspeciaalzaak, enz.
www.cactuswereld.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.