Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

PonyPlaza
De gratis koop- en verkoopsite voor pony's. Plaats uw advertentie en maak kans op een canvas van uw foto.
www.ponyplaza.nl
New Forest Pony
Hier vindt u alle informatie over de New Forest pony's, keuringen, fokkerij, sportevenementen en de organisatie zelf.
www.newforestpony.nl
Welsh Pony
De diamant onder de pony's.
www.welshpony.nl
advertentie
Paardendatabank
Hier kan je online zoekertjes bekijken voor paarden en pony's. Je vindt er ook transportmiddelen om je paard of pony veilig te vervoeren.
www.paardendatabank.nl
Pony Te Koop
De website om een pony aan te kopen of te verkopen.
www.paard-pony.nl
Ponynet
Leuke, leerzame en makkelijk te lezen website die je helpt je bij het verbeteren van de relatie met je pony.
www.ponynet.nl
Top Pony
Op onze website vindt u informatie over onze hengsten en fokkerij.
www.toppony.nl
Highland Pony
De vereniging van liefhebbers, houders en fokkers van Highland Pony's in Nederland.
www.highlandpony.nl
Pony Park City
Vakantiepark met vele faciliteiten voor de pony liefhebbers.
www.ponyparkcity.nl
advertentie
Ponykamp Klein Oever
Op Klein Oever wordt gastvrijheid geboden aan kinderen tijdens de ponykampen.
www.kleinoever.nl
Paardenhandel.nl
Vraag en aanbod van paarden en pony's in diverse disciplines. Zoeken op o.a. prijs, niveau, geslacht, kleur, stokmaat, leeftijd en locatie.
www.paardenhandel.nl
Ruitersport
De paarden sportwinkel voor paard, pony, ruiter, amazone en menner. U kunt hier alles vinden voor de dressuur, spring en mensport.
www.ruitersport.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.