Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Nederlandse Raftbond
De NRB is een bond die opgericht is ter promotie van de raftsport in Nederland.
www.raftbond.nl
Raftclub De Rafting Dutchman
The Rafting Dutchmen is een raftclub die sinds 1999 regelmatig op wildwater te vinden is.
www.sol.demon.nl
Wildwaterschool
Organisatie die met experts werkt die zich bezig houden met het opleiden en trainen van vier wildwater-disciplines waaronder raften.
www.wildwaterschool.nl
advertentie
Rafting Overzicht
Het beste over rafting vindt je hier. Rafting in Amerika, winkels, online shops en nog veel meer!
rafting.besteoverzicht.nl
NK Rafting
Website gewijd aan het Nederlands Kampioenschap Raften.
www.nkrafting.nl
MAG 7 Rafting
De officiŽle site van het dames raftteam MAG 7.
www.mag7-rafting.nl
Rafting BelgiŽ
Hier kan je speciale rafting tochten boeken in BelgiŽ.
www.companyinblue.com/nl/rafting
Wildwaterbaan
Raften in Nederland, het kan op een kunstmatige wildwaterbaan.
www.dutchwaterdreams.com
Raften in Oeganda
Jinja is de ultieme plek voor zowel ervaren als onervaren rafters. Bijna nergens ter wereld zijn stroomversnellingen zoals hier.
www.matoketours.nl/raftspecial.htm
advertentie
Raften op de Zambezi
Het raften op de Zambezi-rivier staat te boek als ťťn van de spectaculairste rafttochten ter wereld.
www.jambo.nl/raften_op_de_zambezi_273.html
Chalet La-Content in Barvaux
Schitterend vakantiechalet in de Ardennen (Barvaux-sur-Ourthe) voor acht personen.
www.la-content.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.