Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ratten
Deze site is door en voor rattenliefhebbers.
www.ratten.nl
IRF Rattenclub
De site van de Internationale Ratten Fokkers/Fanclub.
www.irf-rattenclub.demon.nl
Ratjes
Tamme ratten kunnen heel leuke huisdieren zijn.
www.ratjes.nl
advertentie
Rattery Moonlight
Deze rattery is gevestigd in Hoorn (NH), waarbij de liefde voor de rat centraal staat. De site bevat veel informatie en ook leuke foto's van ratten.
www.rattery.nl
Tamme Ratten
De tamme rat is een uitstekend huisdiertje, waar veel plezier mee beleefd kan worden.
www.tammeratten.nl
Rattery Ratteneiland
Op deze site valt veel te vinden over tamme ratten als huisdier en info over aanwezige nestjes.
www.ratteneiland.nl
Rattenopvang Noah
Kleine opvang die altijd wel leuke ratjes hebben om te herplaatsen.
www.rattenopvangnoah.nl
Rattenfokkerij Phaeda
Wij fokken enkel met stamboomratten.
www.ratteryphaeda.nl
Rattenfokkerij Butterfly
Kleine fokkerij met een paar nestjes per jaar.
users.poink.be/RatteryButterfly
advertentie
Rat n Roll
De Nederlandstalige vereniging voor rattenliefhebbers.
www.ratnroll.org
Rattery Raya
Rattery Raya is een kleine rattery in Barendrecht. Onze rittens worden met veel liefde opgevoed en groeien in de huiselijke kring op.
www.rattery-raya.com
Ongediertebestrijding Utrecht
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van alle soorten ongedierte, zoals muizen, ratten, kakkerlakken, mieren en wespen.
www.ongediertebestrijdersutrecht.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.