Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Op zoek naar een locatie voor een receptie?
Bekijk de mogelijkheden op onze website: Dekuip.nl
www.dekuip.nl
Jazz Supply
Dit is de site van een swingende achtergrond jazz en latin band. Ze Zijn te boeken voor feestelijke aangelegenheden zoals bruiloften en recepties.
www.jazzsupply.nl
Muziekduo Toe maar
Onder het motto: 'Toe Maar gevraagd, feest geslaagd' zorgt dit allround muziekduo al vele jaren voor de muzikale inbreng tijdens al uw bruiloften, feesten, partijen en bijeenkomsten.
www.duotoemaar.nl
advertentie
Cello Piano Duo
Het cello-piano duo Chamaeleon verzorgt salonmuziek bij bruiloften, recepties en speciale gelegenheden.
www.cello-pianoduo.nl
Scheveningen Zeilcruises
Plan vaartochten, recepties, bruiloften met de witte driemaster Minerva via vaaruitjes.nl.
www.vaaruitjes.nl
Wokplaza - Veenendaal
Dit is de site van een wok restaurant geschikt voor diner, conferenties, recepties en feesten. Een sfeervol restaurant met 400 zitplaatsen.
www.wokplaza.nl
La Cucina Italiana
Dineren in een mediterrane ambiance. Tevens mogelijkheid voor o.a. feestjes, recepties, borrels en catering.
www.lacucina-italiana.nl
Zalencentrum De Amershof - Amersfoort
Het Cafe, restaurant en zalencentrum zijn gevestigd in een villa uit de negentiende eeuw. Er zijn zes zalen voor 2-70 personen, geschikt voor cursussen, vergaderingen en recepties beschikbaar.
www.amershof.nl
Hotel ít Paviljoen: Recepties
Hotel ít Paviljoen biedt u vele mogelijkheden voor het geven van exclusieve diners en banketten, recepties, feestavonden en bruiloften.
www.paviljoen.nl/nl/recepties/
advertentie
Jazz-O-Phonics
Fleur uw evenement op met jazz, swing en latin standards.
www.jazzophonics.net
Dineamic
Sinds drie jaar verzorgen wij personeelfeesten, walking dinners en recepties te Hasselt.
www.dineamic.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.