Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

We-Dwoje
Relatiebureau legt contact met Poolse dames.
www.we-dwoje.nl
Alice Agency
Relatiebureau dat bemiddelt met Russische, ongehuwde dames.
www.alice-agency.nl
Parship
Parship stelt niet zomaar singles aan elkaar voor: hiervoor gebruiken we het een unieke methode die matcht op basis van persoonlijkheidskenmerken. We matchen u zo aan singles die echt bij u passen.
www.parship.nl
advertentie
Liefde, Warmte en Geluk
Uw huwelijksadvies- en relatiebemiddelingsbureau. Kriebels? Vlinders in je buik? Kijk eens op onze website voor liefde, warmte en geluk. U kunt zich gratis inschrijven.
www.lucky-birds.nl
DateVisie
Wij zoeken en vinden op een succesvolle en betrouwbare manier je nieuwe partner.
www.datevisie.nl
Poolse Dames
Na betaling kan u een database raadplegen van Poolse dames die op zoek zijn naar een partner.
www.dwasercaplus.nl
Amor
Een dame uit Polen, Rusland of Ukraine iets voor u? Het alleen zijn beu? Kijk dan op onze website.
www.amor.nl
Bemiddelingsburo Poolse dames
Poolse dames voor heren uit Holland en BelgiŰ.
www.dwaserca.nl
Philippine Women
Relatiebemiddeling met Filipijnse dames.
www.cebuanagirls.com
advertentie
LoveTopping
Internationaal relatiebureau voor contacten met dames uit Rusland en Oekra´ne.
www.lovetopping.net
Dating en Huwelijksbureau
De makkelijkste weg om een partner te vinden. Actief in BulgarijŰ, RoemeniŰ en de Balkan.
www.ljusman-datings.com
Russische en Oekra´nse dames.
Relatiebemiddeling met Russische en Oekra´nse dames.
www.agency-exclusive.com/nederlands
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.