Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

FotoFlitser
Een fotograaf kan wenselijk zijn voor diverse gelegenheden, denk daarbij aan kinderfoto's op speciale gelegenheden of gewoon om kado te geven aan opa en oma.
www.fotoflitser.nl
Foto Reportages
Deze website is bedoeld voor het online bekijken en bestellen van reportages die zijn gemaakt door Jos Kaldenhoven Fotografie.
www.foto-reportages.nl
Uitvaart Reportages
Hier vindt je de site van Onno Bartel, professioneel fotograaf die uitvaartreportages maakt.
www.uitvaartreportages.nl
advertentie
Familie Reportages
Hier kan je familiereportages bestellen voor zowel evenementen, trouwerijen,dopen als afscheidsfeesten.
familiereportages.punt.nl
Candle TV
Hier vindt je reportages uit Haarlem en omstreken.
www.candletv.nl
Robert Jan Stokman Fotografie
Portret- en reportagefotografie in opdracht voor tijdschriften, bedrijven en instellingen.
www.stokmanfoto.nl
Chaabia Reportages
Dit is de site van Chaabia reportages. Op deze site vindt u informatie over hun werkwijze en wat voorbeelden van bruidsfoto's.
www.chaabiareportages.nl
Digitale Trouwreportages
Wil je je trouwfeest vastleggen? Liefst ook digitaal? Dan ben je hier aan het juiste adres.
www.digitaletrouwreportages.nl
Freelance Fotografen
Verschillende fotografen verspreid door Nederland en BelgiŽ worden overzichtelijk gepresenteerd.
www.freelancefotograaf.eu
advertentie
Peter Van De Maele
Peter Van De Maele biedt zijn fotoservice wereldwijd aan met 15 jaar ervaring in exclusieve huwelijksfotografie.
www.petervandemaele.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.