Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Exotus Serpenti
Wij van Exotus Serpenti verzorgen reptielenfeestjes bij mensen thuis, reptielenpresentaties op school, bij de scouting of bij buurthuizen.
www.exotusserpenti.nl
Reptielenhuis
Hier vind je het forum voor reptielen en overige dieren.
www.reptielenhuis.nl
Onze Reptielen.nl
Je zal hier informatie vinden over de reptielen zelf, huisvesting en het voeren van de reptielen.
www.onze-reptielen.nl
advertentie
Reptielen dierentuin "Serpo" Delft
In deze dierenthuin is een grote verzameling, levende, reptielen als mamba's, cobra's, ratelslangen, pythons, alligators, krokodillen en andere diersoorten als spinnen en schorpioenen te bewonderen.
www.serpo.nl
Reptilia
Online winkel voor al Uw materiaal voor het verzorgen van reptielen.
www.reptilia.nl
Blue Lagoon
Een reptielen speciaalzaak die vekoopt aan particulieren en bedrijven.
www.blue-lagoon.nl
Sjaans Dierenparadijs
Koop uw reptielen in een winkel met ervaring met reptielen.
www.sjaansdierenparadijs.nl
Lampen voor je reptielen
Zoek je een speciale lamp voor in je reptielenaquarium? Klik hier en je vindt gegarandeerd wat je zoekt.
www.reptielenlampen.nl
Dierenplaatjes
Op deze site vind je dieren plaatjes van diersoorten over de hele wereld.
www.dierenplaatjes.nl.tt
advertentie
Reptielium
Klein- en groothandel voor alle produkten ivm het houden van reptielen.
www.reptielium.com
Landschildpadden
Kweekcentrum van Europese landschildpadden.
www.landschildpadden.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.