Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fit Forum Fysiotherapie Amersfoort
Fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, pilates en fitness onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten bij Sportgezondheidscentrum Fit Forum Amersfoort
www.fitforum.nl
Fysiotherapie en Wetenschap Leiden
Centrum voor Fysiotherapie en Wetenschap in Leiden. Belt u voor een afspraak of eventuele vragen.
www.corpus-sanum.nl
Mayao Dierfysiotherapie
Revalidatie, preventie en trainingsadviezen vindt u op deze site.
www.mayao.nl
advertentie
Stichting Revalidatie - Limburg
De SRL wil mensen met beperkingen naar zelfstandigheid in de maatschappij brengen door dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit.
www.srl.nl
Togu Fitnessballen
De Togu Fitnessbal is een ideaal hulpmiddel voor revalidatie, fitnesss en sportoefeningen.
www.knooptrading.nl
Samenwerkingsverband Revalidatie - Amsterdam
Dit is de internetsite van het Samenwerkingsverband Revalidatie Amsterdam.
www.revalidatie-amsterdam.nl
Verhoef Revalidatie Techniek
Hier vind je informatie omtrent woningaanpassingen voor invaliden en gehandicapten en advies inzake WVG en AWBZ wetgeving.
www.verhoef-revalidatie.nl
Vereniging Van Artsen Voor Revalidatie
Dit is een wetenschappelijke vereniging van medisch specialisten in de revalidatiegeneeskunde. Bestuurlijke informatie, nieuws, onderzoeken en scholing.
www.revalidatiegeneeskunde.nl
Het Roessingh
Het Roessingh is een gespecialiseerd ziekenhuis waar volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen revalideren.
www.roessingh.nl
advertentie
Revalidatie
Dit is een site met een overzicht van diverse instellingen en organisaties op het gebied van de revalidatie.
www.revalidatie.nl
IRV
Kenniscentrum voor Revalidatie en Handicap.
www.irv.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.