Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Eurochalet
Boek je vakantiewoning online in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland dichtbij de bekende skigebieden.
www.eurochalet.nl
ABC van Skien
Ski Informatie met uitleg over de ski-uitrusting, skitechnieken en skigebieden.
www.abc-van-skien.nl
Ski Indoor
Wil je beter leren skieen of snowboarden? Volg dan les bij Snowsports Zwolle. De indoor ski- en snowboardhal van Zwolle.
snowsportszwolle.nl
advertentie
Skiing
Dit is een site met informatie over skiŽn, skigebieden, weer- en sneeuwhoogtes e.d.
www.skiing.nl
Wintersport.nl
Alles op het gebied van wintersport.
www.wintersport.nl
Ski Vakantie Extras
We bieden alle mogelijke extras voor een geslaagde skivakantie aan.
www.skivakantieextras.nl
Skitoeren
De Nederlandse Ski Vereniging en de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging zijn middels een gezamenlijke commissie al sinds de zestiger jaren actief in het bevorderen van ToerskiŽn.
www.skitoeren.nl
Wintersportreis voor alleenstaanden
Tiendaagse wintersportreis voor alleenstaanden boven 45 jaar.
home.planet.nl/~schul318
Vakantie in de Sneeuw
Zeer veel informatie over de wintersportplaatsen in heel de wereld.
www.vakantieindesneeuw.eu
advertentie
Skichalets
Catered skichalets met half-pension.
www.skichalets.nl
Pension Zamecek in TsjechiŽ
Pension gelegen aan de skipiste bij de plaats Broumov in TsjechiŽ.
www.penzion-zamecek.cz/?j=nl
Vakantiepark Bischofsmais
Een kindvriendelijk vakantieoord in het prachtige Beierse woud voor uw zomervakantie en wintersport.
www.vakantiepark-bischofsmais.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.