Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Coolgames
Hier kan je online coole games spelen.
www.coolgames.nl
A Spellen
Leuke spelletjes voor jong en oud.
www.aspellen.nl
Spel spelen
SpelSpelen heeft een gigantische een grote hoeveelheid links naar gratis online spelletjes.
www.spelspelen.com
advertentie
Alles Games
Gratis online spelletjes.
www.allesgames.net
Vrij spelen
Gratis 800 online spelletjes.
www.vrijspelen.nl
Valgetal
Twee uitdagende rekenspellen.
www.valgetal.com
MaffiaLegend
In dit spel kan je meespelen in de onderwereld van de maffia, werk je naar de top en verdien veel geld door middel van misdaden plegen, koop/verkoop casino's... Race tegen andere gangsters...
www.maffialegend.nl
Gigamer
De beste online games op 1 site
www.gigamer.com
247 Spellen
24 uur per dag, 7 dagen per week gratis spellen spelen.
www.247spellen.nl
advertentie
Spellen Spelen
Gratis Online Spelletjes Spelen. Wij hebben de nieuwste en leukste spelletjes voor jou verzameld. We hebben zowel jongens spellen als meiden spellen en nog veel meer.
www.spellen-spelen.nl
Enjoy Gaming
Enjoy Gaming: de webshop voor al uw games en accessoires. Gedreven door de passie voor gamen. Snelle levering, lage prijzen.
www.enjoy-gaming.nl
Spelletjes
Spellen en spelletjes spelen op mijn game spellen. De leukste games.
www.mijngame.nl
Resultaten: 23      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.