Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Het Leeswinkeltje
Verkoop van diverse tweedehands boeken. Regelmatige aanvulling van nieuwe titels. Verzending gebeurt via de post. Keuze uit hobbyboeken, kinderboeken, kookboeken, medische boeken, enz.
www.hetleeswinkeltje.nl
De Poort
Strip-site met informatie over recente uitgaven.
www.depoort.com
Artiestenweb.nl
Voor alle gelegenheden vindt u hier snel artiesten.
www.artiestenweb.nl
advertentie
Tweedehands Stripboeken
De nieuwe site voor het kopen en gratis verkopen van tweedehands strips en stripboeken.
www.tweedehandsstripboeken.nl
Pemanah Books & Comics
Groot aanbod aan aantrekkelijk geprijsde tweedehands stripalbums, comics en boeken van goede kwaliteit.
www.pemanah.com
Kuifje
De Kuifje site met alle albums online.
www.tikkel.nl/kuifje
De Stripfanaat
Online stripwinkel.
www.stripfanaat.net
Stripverhalen
De website over stripverhalen van de Frans-Belgische school.
www.stripverhalen.net
Stef Ringoot
Stef Ringoot is illustrator, cartoonist en vormgever. Stef ontwerpt cartoons, illustraties, strips, wenskaarten, infographics, logo's en animatie.
www.stefringoot.com
advertentie
Kiekebox
Fansite over de stripreeks Kiekeboe. Hier vind je zelf gemaakte fanart en fanverhalen en meer info over Kiekeboe.
members.lycos.nl/kiekebox
Tweety Fan
Heel veel over tweety. Ik wil iedereen bedanken die mee helpt met mijn verzameling te laten groeien zowel op gebied van tekeningen als van tweety materiaal die ik krijg.
tweety-fan.be
Strips met een hart
Organiseert jaarlijks een strip-, platen-, cd- en dvd-beurs ten voordele van projecten rond zieke of gehandicapte kinderen.
www.stripsmeteenhart.org
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.