Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Herhaling.nl
Via deze site kan je een uitzending vinden die je gemist hebt. Uitzendingen van Nederlandse commerciŽle zenders, Nederlandse publieke zenders en enkele buitenlandse zenders vindt je hier.
www.herhaling.nl
Fimstart
De startpagina voor film- en televisiemakers.
www.filmstart.nl
TV op je PC
De grootste portal voor webtv.
www.tvopjepc.nl
advertentie
Rnn7 TV
Verfrissende regio televisie uit Rotterdam.
www.rnn7.nl
TV-Telefonie-Internet
Online telecomshop voor internet, telefonie en TV. Vergelijk en bestel hier KPN, Digitenne, Tele2, UPC, Alice, Telfort, enz
www.tv-telefonie-internet.nl
TelevisieDigitaal
Dit is een site met een duidelijke vergelijking van Digitale Televisie.
www.televisiedigitaal.nl
HDTV Nieuws
HDTV Nieuws biedt nieuws over hdt digitale televisie, product informatie, forums en uitleg van terminologie en begrippen.
www.hdtvnieuws.nl
Alles in 1 pakket vergelijken
Bent u op zoek naar een alles in 1 pakket? Vergelijk op deze site de verschillende aanbieders en profiteer van leuke acties.
www.alles-in-1-pakket-vergelijken.nl
Satellietdiscount
Online vakhandel in satellietbenodigheden.
www.satellietdiscount.com
advertentie
Sateliet Televisie in Thailand
Hier vind je welke zenders je kunt ontvangen in Thailand en wat daar voor nodig is.
satellite.information.in.th/
CryCole
Een site voor de liefhebbers van series en films o.a. charmed, gilmore girls, niptuck en lost.
www.crycole.com
Big Brother 2005
Alles over Big brother 2005.
big-brother.favorietje.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.