Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Officiele Website Chevrolet
Dit is de officiele website voor Europa.
www.daewoo.nl
Transport & Vervoer
Vervoer-Transport.nl is de landelijke internetsite over en voor de vervoers- en transportwereld.
www.vervoer-transport.nl
Skoda Nederland
Op deze site vindt u occasions, dealers, nieuws en informatie over Skoda.
www.skoda.nl
advertentie
Spyker Cars
Dit is de officiele website van spyker.
www.spykercars.nl
Wesseling Transport
Een transportbedrijf uit Sassenheim in Nederland.
www.wesseling-transport.nl
Kempen Transport NL
Ze verzorgen voor u het hele logistieke traject; expeditie, op- en overslag, transport over de weg, door heel Europa. Met een specialisatie op Duitsland.
www.kempen-transport.nl
Veolia Transport
Dit is de site van Veolia Transport Nederland.
www.veolia-transport.nl
Taxi Belle
Deze website heeft de mogelijkheid om snel alle taxibedrijven in Nederland te vinden. Inclusief adressen en telefoonnummers.
www.taxibelle.nl
ToBring
De leden van deze website laten objecten leveren door de andere leden of zijn zelf leverancier in ruil voor een beloning.
www.tobring.com
advertentie
Automobileclinic
AutoMobileClinic of AMC is een innovatief concept voor cosmetische reparaties aan auto’s of motoren op locatie. Deze reparaties worden uitgevoerd vanuit een compleet ingericht mobiel werkstation door uitgebreid opgeleide specialisten.
www.automobileclinic.com
Warehouse & Logistics
De essentie van transport en logistiek
www.warehouseandlogistics.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.