Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Nederlandse Spoorwegen
Boek online een ticket of stippel uw reis uit met de treinplanner.
www.ns.nl
Eurostar
OfficiŽle website van de Eurostar.
www.eurostar.com
Treinengek
Informatie vinden over modeltreinbanen en over het bouwen van het grootspoor.
www.treinengek.nl
advertentie
Ionizer: Luchtreinigers
Importeur en leverancier van hoogwaardige maar betaalbare luchtreinigers. Vrijblijvend advies, hoge kortingen, niet goed geld terug.
www.ionizer.nl
Ionclean
Wij verkopen ioniserende luchtreinigers en een aroma diffuser. Ook voor de rokers onder ons (vooral thuis en op kantoor) is de ionisator luchtreiniger een uitkomst.
www.ionclean.nl
Trein
Dit is een site met links over reizen per trein en informatie over treinen.
www.trein.nl
Airco Shop
Deze firma levert airco, luchtreinigers, heaters,....enzoverder.
www.aircoshop.nl
Alex Spoorboek
Site met o.a. treinenfoto's van Zwitserland en andere landen. Veel goederen- en personentreinen
www.alexspoorboek.nl
Light Air
Op deze site vindt je ruime keuze aan luchtreinigers!
www.lightair.nl
advertentie
Air Activ
Hier vindt je luchtreiniging met luchtionisatoren van topkwaliteit tegen de gunstigste prijs.
www.airactiv.nl
Rook Weg!
De site van de luchtreiniger specialist van Nederland Voor thuisgebruik, horeca en rookruimten!
www.rookweg.nl
Spoorwegmuseum
Nederlands spoorwegmuseum te Utrecht.
www.spoorwegmuseum.nl
Resultaten: 27      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.