Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Boomstronkverwijderen.nl
Wij kunnen boomstronken en boomwortels grondig en met precisie verwijderen met behulp van een sterke, compacte stobbenfrees.
boomstronkverwijderen.nl
Ongediertebestrijding Rotterdam
Heb je last van ongedierte in huis of op de zaak? Ongediertebedrijding Rotterdam verzorgt totale bescherming tegen alle soorten ongedierte voor zowel particulieren als bedrijven.
www.ongediertebestrijderrotterdam.nl
Tuinfo.nl
Alles over het tuinieren, met alles over mollen, tuinontwerp, problemen en nog veel meer.
www.tuinfo.nl
advertentie
Ongediertebestrijding Amsterdam
Ongediertebestrijding Amsterdam is een professioneel bedrijf met vele jaren ervaring als ongedierte verdelgers.
www.ongediertebestrijdersamsterdam.nl
Alles Over Tuinen
Genieten op zijn best met serre’s, zwembaden en tuinen.
www.allesover-tuinen.nl
Online Tuinieren
Uitgebreide tuinportal waar middels video diverse tuinklussen voorgedaan worden.
www.onlinetuinieren.nl
Tuinzaak
Webwinkel voor tuin en aanverwante artikelen. Of het nu een tuinscherm is voor meer privacy, een speeltoestel voor uitgebreid speelplezier of een buitenkeuken om tot een culinair hoogtepunt te komen, u vindt het hier.
www.tuinzaak.nl
Huis en Tuin Winkel
Internetwinkel met een (veelal) nergens anders verkrijgbaar assortiment artikelen voor eigen huis, tuin en dier.
www.huisentuinwinkel.nl
OutsideLiving
Voor tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Zowel voor particulieren als bedrijven. Als zelfstandig hovenier zorg ik dat het resultaat perfect aansluit bij uw wensen (Zoetermeer).
www.outsideliving.nl
advertentie
Paul Wolf Tuindecoraties
Een tuin gemaakt door ons waar men dagelijks kan genieten van kleine grootse dingen.
www.paulwolftuindecoraties.nl
Tuinplannen
Alles op tuingebied van hovenier tot tuinideeen en van Japanse tuin tot snoei- en bemestingsadviezen.
www.tuinplannen.nl
Tuinen.nl
De inspiratiebron voor tuinen en landleven.
www.tuinen.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.