Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Tuinfo.nl
Alles over het tuinieren, met alles over mollen, tuinontwerp, problemen en nog veel meer.
www.tuinfo.nl
Johan Rogér Laridon
Creëert ieder project met gevoel, ongeacht of het de gehele tuin betreft of een border.
www.rogerlaridon.nl
Paul Schrama
Specialist in het ontwerp en de aanleg van tuinen en parken.
www.paulschramatuinontwerp.nl
advertentie
Tuin-Info
Alles voor en over uw tuin en tuininrichting. Overzicht van tuincentra in Nederland.
www.tuin-info.nl
Tuinplannen
Alles op tuingebied van hovenier tot tuinideeen en van Japanse tuin tot snoei- en bemestingsadviezen.
www.tuinplannen.nl
J.w. ’t Hoen Hoveniers
Bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en onderhoudenvan tuinen voor zowel particulieren als bedrijven (Alblasserdam).
www.jwthoen-hoveniers.nl
Houthandel Geven
Direct hardhout bestellen tegen scherpe prijzen en een snelle levering? Bekijk onze webshop voor een groot hardhout assortiment. Ons assortiment hardhout en tuinhout biedt uitkomst aan zowel particulieren als hoveniers.
www.houthandelgeven.nl
In-Stijl Tuinontwerp
Vaste betaalbare prijzen voor de ontwerpen aan de hand van de grootte van de tuin (te Rotterdam).
www.instijl-tuinontwerp.nl
Tuinstylist
Een goed ontwerp is het halve werk. Betaalbaar plan om uw droomtuin te realiseren.
www.tuinstylist.com
advertentie
Hovenier.biz
Zoek een hovenier in heel Nederland.
www.hovenier.biz
Hortus
Duidelijke uitleg voor mensen die een professioneel en origineel tuinontwerp willen.
www.hortus-tuinontwerpen.com
Tuinplan-ten
Tuinplan-ten (Rik Hiergens) levert budgetvriendelijke ontwerpen en het volledige gamma planten aan concurrentiele prijzen.
www.tuin-ontwerp.eu
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.