Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Velgen spuiten
Vaak horen we dat de velgen bijna de meeste verandering brengt in de look van de auto. Velgen spuiten vraagt om secure werk.
www.eacustomtuning.nl/velgen-spuiten/
Autospul
Het adres voor al uw auto auto-accessoires (nergens goedkoper). Het grootste en goedkoopste online warenhuis voor uw auto-accessoires. Kom kijken en overtuig u, goedkoper bestaat niet.
www.autospul.nl
Gids Voor Tuning
Auto tuning site met groot aanbod van looks en performance onderdelen voor auto's.
www.tuning-gids.nl
advertentie
Leo's Autoservice
Levert alle soorten (lichtmetalen) velgen en banden. Velgen van AEZ, lichtmetalen velgen van ENZO en Alutec kunnen via onze site worden besteld.
www.leosautoservice.nl
FP-Tuningsparts
Ford tuning voor de ford puma en ford fiesta met onderdelen van o.a. ford racing en ford O.E.
www.fp-tuningsparts.nl
NL Tuning
Unieke Auto Tuning? Je vindt het hier bij NL Tuning!
www.nltuning.nl
Car Parts Tuning
Carpartstuning levert producten voor interieur en exterieur.
www.carpartstuning.nl
Cartuning Guide
Tuning site voor de liefhebber van de getunede, sportieve, snelle en opmerkelijke auto's.
www.cartuning-guide.com
Autoweetjes
De auto en alles daar omheen: zelf auto repareren, restauratie van klassiekers, sportauto's en tuning.
www.autoweetjes.com
advertentie
BSP Tuning
Forum waar tuners samenkomen.
www.bsp-tuning.com
Vazap
De site van de kleine advertenties voor particulieren en professionals.
www.vazap.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.