Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Marktplaats
De meest complete en interaktieve 'vraag- en aanbodsite'.
www.marktplaats.nl
Biblioroom
Online verkoop van oude en tweedehands boeken.
www.biblioroom.com
Groene Advertentie
Tweedehands goederen kopen en verkopen. Gratis advertentie plaatsen. Red de planeet en koop tweedehands spullen.
www.groene-advertentie.nl
advertentie
Tweedehands Gigant
Gratis advertenties plaatsen. Makkelijk, snel en overzichtelijk.
www.tweedehands-gigant.nl
Treffend Marktplaats
Gratis marktplaats waar allerlei vraag en aanbod van tweedehands en nieuwe artikelen bij elkaar komen.
www.treffend.nl
Atelier Moria
Atelier Moria biedt een compleet overzicht van tweedehands artikelen en leuke vintage en nieuw ontworpen spullen.
www.ateliermoria.nl
Gratis Adverteren op Sneup
Op deze snelgroeiende advertentiesite kun je gratis advertenties plaatsen en nog veel meer... Je kunt tot 10 foto's toevoegen bij je advertenties.
www.sneup.nl
PLM Cars - BMW Youngtimers
Bij automobielbedrijf PLM Cars vindt u het mooiste aanbod BMW youngtimers van Nederland. Bij ons vindt u alleen maar automobielen die eigenlijk net zijn ingereden. PLM staat voor exclusieve automobielen met een lage kilometerstand.
www.plmcars.nl
MKB 2dehands
Leverancier van nieuwe en gebruikte machines, gereedschappen en materialen voor het midden en kleinbedrijf.
mkb2dehands.nl
advertentie
Start-Traffic
De leukste manier om te kopen en te verkopen 24/7 op het Internet.
www.start-traffic.nl
2Antigone
Tweedehandse speelgoed en kleding.
www.2antigone.nl
Alles te koop
Veilingsite met veilingen via bieden of nu-kopen, rubrieksadvertenties en oproepjes onder één dak.
www.allestekoop.com
Resultaten: 24      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.