Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Hespo
Velgen, banden, uitlaten en nog veel meer.
www.hespo.nl
Tubex
Dit is de site van een verkoper van uitlaatsystemen en metaalmaatwerk.
www.tubex.nl
Superpole Uitlaten
Superpole ontwikkelt en produceert accessoires, met name vervangingsdempers, voor motorfietsen. Overzicht van producten met prijzen en bestelformulier.
www.superpole.nl
advertentie
Jos Dekkers Autobanden
Dit is een verkoopsite van alle banden voor alle voertuigen, accu's, schokdempers, lichtmetalen wielen, uitlaten, sportuitlaten, en tevens uw specialist in uitlijnen en balanceren.
www.josdekkersautobanden.nl
AutoMax Uitlaten
Op zoek naar uitlaatsystemen voor Amerikanen, Oldtimers en Classic-cars?
www.automax.nl
GS-Styling
Dit is de site van een verkoper van bodykits, uitlaten, verlichting, interieur en exterieur parts.
www.gsstyling.nl
Automaterialen Otomax
Dit is de site van een verkoper van car audio, navigatiesystemen, mobiele telefonie, lichtmetalen velgen, diesel/motor tuning en uitlaten.
www.otomax.nl
E.P.S. Uitlaatsspecialist
Dit is de site van E.p.s., een bekende uitlaatspecialist.
www.uitlaten.com
Uitlaten Usa Maastricht
Op Uitlaten USA Maastricht vindt u een uitgebreid assortiment uitlaten, sportuitlaten, dempers en eindstukken.
www.uitlaten.org
advertentie
Yasuni
Hier verkoopt men handgemaakte uitlaten voor scooters voor het gebruik in races.
www.yasuni.net
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.