Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Eurochalet
Boek je vakantiewoning online in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland dichtbij de bekende skigebieden.
www.eurochalet.nl
Home-XP Vakantiewoningen
De vakantiesite bij uitstek om de gedroomde vakantiewoning te vinden.
www.home-xp.com
Vakantielokaties
Vakantie lokaties te huur aangeboden over de hele wereld. Meld ook uw vakantielokatie aan.
www.vakantielokaties.nl
advertentie
Lets Move Vakantiewoningen
Ruim 4000 vakantiewoningen in Europa (Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Croatie en Oostenrijk) tegen Oost-Europese prijzen.
www.hajotravel.nl
Villawijzer
Gespecialiseerd in het online aanbieden van vakantiehuisjes en groepsaccommodaties in heel Europa.
www.villawijzer.nl
Tweede woning kopen & verkopen
Op Tweede-Woning.nl kunnen kunnen verkopers (bijv. makelaars & particulieren) recreatiewoningen en vakantiehuizen gratis te koop aanbieden. GeÔnteresseerden kunnen kiezen uit duizenden 2e huizen.
www.tweede-woning.nl
Vakantiewoning Sauerland
Te huur: luxe vakantiewoning op met sauna op vakantiepark in het Sauerland. Niet ver van Willingen en Winterberg en direct tegen het Nationaal park Kellerwald Edersee.
www.uitinsauerland.nl
Euro Golfreizen
U vindt hier golfvakantiehuizen en golfhotels in de directe nabijheid of grenzend aan een golfbaan.
www.eurogolfreizen.nl
Casa in UmbriŽ
Vakantiewoningen in UmbriŽ en Toscane.
www.casa-in-umbria.com
advertentie
Vakantiehuis Hongarije nabij Tisza
Vakantiewoning te huur in zonnig CsongrŠd in Hongarije nabij de Tisza rivier met een groot strand.
www.csongradihaz.nl
Vakantiewoning Trepkes
Mooie vakantiewoning gelegen in de Eifel en kort bij de Ardennen.
www.vakantiewoning-de-trepkes.nl
Italsol
Appartementen, vakantiehuizen, stacaravans bij het Gardameer.
www.italsol.com
Resultaten: 37      Pagina: 1  2  3  4 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.