Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

De Haan
Nationale en internationale verhuizingen voor particulier en bedrijf. Tevens ook archiefbeheer en inboedelopslag. Gevestigd in Alblasserdam.
www.dehaan.nl
Europaverhuizing
Veel informatie over verhuizen binnen Europa en gratis offerteservice om de juiste internationale verhuizer te selecteren.
www.europaverhuizing.nl
Bandsma Bultje
Als erkend verhuizer met meer dan 80 jaar vakmanschap weet Bandsma Bultje als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruit ziet (te Leeuwarden).
www.bandsmabultje.nl
advertentie
AA Verhuizers
Verhuizen van particulieren en bedrijven in de Randstad. Ook voor opslag en internationale verhuizingen.
www.aaverhuizers.nl
Apollo Verhuizingen
Verhuisbedrijf gevestigd te Amsterdam.
www.apollo-verhuizingen.nl
Euromovers
Europees samenwerkingsverband van verhuisondernemingen voor bedrijf-, internationale en gezinsverhuizingen met het hoofdkantoor in Zoetermeer.
www.euromovers.nl
Vind Verhuizer of Verhuisbedrijf
Vind een verhuisbedrijf, verhuizer of verhuisbedrijven en vraag een offerte aan (verhuisoffertes) voor uw verhuizing of bedrijfsverhuizing.
www.verhuis.net
Anthonissen
Wanneer verhuizen een kunst wordt.
www.anthonissen-movers.com
Uw Verhuiswinkel
Verkoop van verhuisdozen, boekendozen, verhuispakketten en inpakmaterialen.
www.uwverhuiswinkel.nl
advertentie
Verhuisdozen Express
Voor al uw verhuisdozen, verhuispakketten, tape en andere verhuis-artikelen. Gratis en binnen 24 uur bezorgd.
www.verhuisdozen.info
KHZ Internationale Verhuizers
Gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen wereldwijd.
www.khz-movers.com
Allied Arthur Pierre
Internationale verhuizingen vanuit Aartselaar.
www.alliedarthurpierre.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.