Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Snelheidsinfo
De website over snelheidscontroles en meer...
www.snelheidsinfo.nl
Educatieve Website Verkeersborden
Educatieve website waar leerlingen van de basisschool de betekenissen van verkeersborden kunnen leren. Tevens veel lesmateriaal voor docenten.
www.bordenbos.nl
Verkeeradvies
Verkeer.advies helpt bedrijven met de bereikbaarheid.
www.verkeeradvies.nl
advertentie
Nijmeegse Autorijscholen Combinatie
Dit is een site met informatie over rijlessen en autorijscholen.
www.nac-verkeerscholen.nl
Verkeersschool Blom
Verkeersschool Blom verzorgt al meer dan 35 jaar rijopleidingen voor alle rijbewijzen. Met vestigingen en steunpunten in bijna heel Nederland.
www.verkeersschoolblom.nl
Ministerie Van Verkeer En Waterstaat
Dit is het Ministerie van Verkeer en Waterstaat met informatie over de beleidsterreinen verkeer, openbare werken, luchtvaart, scheepvaart en veiligheid.
www.verkeerenwaterstaat.nl
Motoropleiding Haaglanden
Behoefte aan een spoedopleiding motorrijbewijs met examengarantie?
www.verkeersschoolvanbuuren.nl
Slowaaks Verkeersbureau Nederland
Dit is een informatieve website over Slowakije.
www.slowaaks-verkeersbureau.nl
Verkeer
Dit is een website met alle mogelijke informatie over het verkeer.
www.verkeer.nl
advertentie
NOS teletekst
Hier vindt u Nederlandse publieke omroepen, actueel nieuws, programma-informatie, sport, ontspanning, geldzaken, weer en verkeer terug.
teletekst.nos.nl
Opleiding Verkeersregelaar.
Opleiding tot (evenementen)verkeersregelaar in samenwerking met de Politie Noord-Holland Noord en Lever Verkeersopleidingen.
www.everyoneweb.com/verkeersregelaar
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.