Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

https://klimaatdienst.nl
Een split airco biedt de mogelijkheid een woning of een bepaalde ruimte zonder gebruik van gas te verwarmen.
klimaatdienst.nl/splitairco/verwarmen-met-een-split-airco/
Infrarood verwarming
De aankomende maanden geniet u van een gezonde infrarood verwarming met een beperkte luchtciculatie en daardoor minder stof dat zich verplaatst door uw woning.
www.infraroodverwarmingstore.nl
Verwarming/Radiator
Hier vindt u alles over het kopen van een nieuwe verwarming of radiator.
www.verwarming-radiator.nl
advertentie
Bengshop
Internetwinkel voor sanitair, verwarming, huishoudelijke artikelen en gereedschap voor de klussende particulier en prijsbewuste consument die kwaliteit voor een redelijke prijs wil.
www.bengshop.nl
Alles over vloeren
Van vloerverwarming tot parket.
www.allesover-vloeren.nl
Gasservice De Vries
Landelijk gastechnisch erkende installateur voor onderhoud, service en installeren van cv installaties, all risk servicecontacten.
www.gasservicedevries.nl
A.P.I Verwarming
Bent op zoek naar een nieuwe cv ketel of wit u een airconditioning laten plaatse. Deze firma heeft geen winkel of showroom dus kunnen goedkoper leveren en plaatsen.
www.api-verwarming.nl
Aaftink
Gespecialiseerd in installatie van verwarmingsinstallaties airconditioninginstallaties, warmte-terugwinning en warmtewisselaars.
www.ava-bv.nl
Intergas Verwarming
Op deze site vindt je de producten van Intergas, net als informatie en downloads, ....
www.intergas-verwarming.nl
advertentie
Installatiesuper
Het adres voor gashaarden, sfeerhaarden, cv-ketels en radiatoren.
www.installatiesuper.nl
Have Verwarming
Kies uw gashaard, houtkachel of schouw in de grote showroom met haarden, kachels en schouwen van importeur en groothandel HAVE Verwarming in Lunteren. Dichtbij A30, gratis parkeren.
www.haveverwarming.nl
Recool
Een groot assortiment aan airco's, ventilatie- en verwarmingsystemen.
www.recool.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.