Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

DVD specials
Nederlandstalige DVD recensies, DVD prijsvragen, technische achtergronden, forum en webshop.
www.dvdspecials.nl
Wervingsvideo
Met de krapte op de arbeidsmarkt kan het steeds lastiger zijn om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentieel nieuw talent.
kaapsfilm.nl/wervingsvideo-laten-maken/
Dronevideo
Dronevideo laten maken van jouw project, vakantiepark of festival? Bekijk de mogelijkheden.
www.bureauhanze.nl/dronevideo-laten-maken/
advertentie
Videopresentation
Immofilm Nederland uw adres voor online woningvideos en videopresentaties van uw huis. Voor makelaars en particulier.
www.videopresentation.nl
Luchtfoto's en Video Opnames in Nederland
Luchtfoto's maken is onze specialiteit. Fotocopter is een luchtfotobedrijf en levert luchtopname en video, luchtfotografie, uw hoogtefoto in heel Nederland.
www.fotocopter.nl
Direct Movie
DirectMovie is een jong en innovatief bedrijf dat films verhuurt door middel van streaming. Streaming maakt het mogelijk om direct een film te kijken via een breedband verbinding.
www.directmovie.nl
Videotheek Vorden
Steeds de laatste films op DVD en video. Ook verhuur van Playstation games.
www.videotheekvorden.nl
Studio Maarten de Vries
Veel mensen hebben nog 8mm films of video's met waardevol beeldmateriaal. Een projector of videospeler om de films terug te kunnen zien ontbreekt vaak. Daarnaast is het materiaal door verschillende factoren onderhevig aan kwaliteitsverlies.
www.studiodevries.com
DVDworld
Leidraad voor alles wat met omzetten van video en audio media te maken heeft.
www.dvdworld.tk
advertentie
Video Centrum Nederland
Gespecialiceerd in het digitaal overzetten van 8mm en 16mm film naar alle videosystemen en dvd.
www.filmscannen.nl
Bozo Film Company
Productiehuis voor audiovisuele bedrijfscommunicatie in al zijn vormen: bedrijfsfilm, imagofilm, productfilm, opleidingsfilm,...
www.bozofilm.com
Videotheek Hollywood
Website van videotheek Hollywood te Aalst met nieuws over de nieuwste filmreleases.
www.videotheekhollywood.be
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.