Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Roned Sportfishing
Meerval vissen op de revier, de Ebro Delta in Spanje. Big Game vissen (Tonijn) in de Middellandse Zee. Roned is een kleinschalig sportvisbedrijf. Zoet- en zoutwatervisserij liggen letterlijk binnen handbereik.
www.ronedspanje.nl
Goedkoper vissen
Hier kan je online winkelen voor hengelsport aan interessante prijzen.
www.goedkopervissen.nl
Ierland Vissen
Vissen in ierland: een visvakantie of een weekend weg in mooi Ierland met bed en breakfast.
www.ierland-vissen.nl
advertentie
Tropische Vissen Friesland
Dit is de site van Jongsma, een aquariumspecialist in Friesland.
www.tropischevissen.nl
Total Fishing
Het grootste online sportvis magazine.
www.totalfishing.nl
Sportvistips
Op deze site probeer kan je nuttige informatie verzamelen over sportvissen.
www.sportvistips.nl
Meervalvissen Spanje
Vissen op meerval en karper in Spanje.
www.meerval-karper.nl
Vissen In Zeeland
Zeeland heeft genoeg verschillende viswateren om elke sportvisser het naar de zin te maken! Hier vindt je meer informatie.
www.visseninzeeland.nl
Nautipos
Sportvisvakanties in Spanje.
www.nautipos.com
advertentie
Haaien
Haaien behoren tot de....... met foto's
home.planet.nl/~toons006/haaien.htm
Pike Ireland
Snoekvissen in Ierland met Ferdinand Heijerman.
www.pike-ireland.net
Aquariumboeken
Boeken over vissoorten, planten en het opstarten van een nieuw aquarium.
aquariumboeken.goedbegin.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.