Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bos Car Comfort
Leverancier van communicatie-oplossingen, ritregistratie, voertuigvolg en navigatie met professionele inbouwstations.
www.boscarcomfort.nl
Trucks.nl
Dit is de internationale marktplaats voor tweedehands trucks, zwaar materieel, bedrijfswagens en onderdelen.
www.trucks.nl
Truck Scout 24
Hier vindt je allerlei advertenties voor vrachtwagens, bestelwagens, trucks, landbouwmachines en aanhangwagens.
www.truckscout24.nl
advertentie
Europa Vrachtwagens
Hier vindt je meer dan 12.000 advertenties van tweedehands industriŽle voertuigen.
www.europa-vrachtwagens.nl
Isocargo
Isocargo uit Oud Gastel is een carrosseriebedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat bouwen van koelwagens en vrachtwagens.
www.isocargo.nl
Dutch Trucks
Hier vindt je het laatste nieuws wat vrachtwagens betreft, met o.a een fotoboek.
dutchtrucks.punt.nl
Occasies
Hier vindt je zoekertjes naar occasies, met o.a vrachtwagen occassies.
occasions.startkabel.nl
Truck Gemak
Online shop voor alle truck- en auto-accessoires.
www.truck-gemak.nl
Veiligheid voor Vrachtwagens
Hier vindt je een aanbod aan veiligheidssystemen voor vrachtwagens.
www.accede.nl
advertentie
Stichting Historisch Transport
Dit is de site van Stichting Historisch Transport, dit is een club van mensen met als hobby oude vrachtwagens.
www.stichtinghistorischtransport.nl
Kleyn
Hier kan je zoekertjes plaatsen voor vrachtwagens (zowel kopen als verkopen).
www.kleyn.com
Wacon Horse-Trucks
Wacon horse-trucks realiseert de opbouw en verbouw van paardenvrachtwagens met als doel een comfortabele reis, voor u en uw paarden.
www.wacon.info
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.