Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kennislink
Populair wetenschappelijke informatie, toegankelijk voor een breed publiek.
www.kennislink.nl
Natuur & Techniek
Uitgebreide artikelen, nieuws, discussiefora, enz.
www.natutech.nl
EOS
Tijdschrift EOS met links.
www.eosweb.com
advertentie
Nemo Amsterdam
E-nemo is een educatieve attractie waar op speelse wijze kennis gemaakt wordt met een wereld vol wetenschap en technologie.
www.e-nemo.nl
Astronieuws
Hier vindt u het laatste astronomie nieuws.
www.astronieuws.nl
Archeologie Van Nederland
Je kunt hier van alles opzoeken over hoe mensen vroeger leefden, van prehistorie tot en met de Middeleeuwen, en over hoe archeologen onderzoek doen naar sporen uit het verleden.
www.archeos.nl
Wetenschapsforum.nl
Dit is het wetenschap en techniek forum van Nederland en BelgiŽ. Iedereen kan vragen stellen en beantwoorden.
www.wetenschapsforum.nl
Geest Van Wetenschap
Deze site is bedoeld om wetenschap en spiritualiteit concreet te verbinden, bijvoorbeeld in de psychologie van Ken Wilber.
www.geestvanwetenschap.nl
Wetenschap Nieuws.nl
Hier vindt u al het laatste nieuws op het gebied van wetenschap.
www.wetenschap-nieuws.nl
advertentie
Politie en Wetenschap
Politie en Wetenschap is een meerjarig onderzoeksprogramma op het gebied van politie en veiligheid waarvoor jaarlijks onderzoeksprojecten worden aanbesteed.
www.politieenwetenschap.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.