Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

SDS Zelfverdediging
Zelfverdediging en weerbaarheids trainingen voor iedereen met ons uniek Self Defence System. U leert bij ons hoe u uw zelfvertrouwen kunt vergroten en hoe u met verbaal en non verbale communicatie kunt handelen in bedreigende situaties.
www.sds-zelfverdediging.nl
Reflex Body and Mind Control
Staat voor praktijkgerichte zelfverdedigingtrainingen waarin het bewustzijn centraal staat.
www.reflex-bmc.nl
Defensive Tactics
Academie voor zelfverdediging en defensieve technieken.
www.defensivetactics.nl
advertentie
Praktische zelfverdediging
De Studiegroep Praktische Zelfverdediging biedt bruikbare verdedigingstechnieken in praktijkgerichte cursussen weerbaarheid met mesvechten, stokvechten, enz...
www.praktische-zelfverdediging.nl
Safety Management
Deze gratis en informatieve website gaat over jouw persoonlijke veiligheid.
www.safety-management.nl
Mu Sool Zelfweerbaarheid
Trainingsburo gespecialiseerd in weerbaarheidstrainingen ten behoeve van de overheid en de zakelijke markt.
www.musool.nl
Asma vzw
Centrum voor geweldpreventie en zelfverdediging en werd in 1998 opgericht door Alain De Preter en Véronique Costermans (te Wilrijk).
www.asmavzw.com
Beroepvereniging Weerbaarheid en Zelfverdediging
De BWZ is de beroepsvereniging voor docenten weerbaarheid en zelfverdediging. De BWZ maakt zich sterk voor weerbaarheid voor vele doelgroepen, en streeft naar kwaliteit in inhoud en methodiek.
www.bwz.nu
Studiegroep Praktische Zelfverdediging
Een praktijkgerichte visie op agressie, bedreiging en geweld.
www.zelfverdediging.org
advertentie
Vivada
Een antwoord op geweldsproblemen in vele vormen. Geavanceerde technieken en tactieken gebaseerd op de wetten van het moderne gevecht.
www.vivada.eu
Kurodaiya
Kurodaiya is een uniek zelfverdediging/vecht systeem, met Japanse invloeden.
www.zelfverdediging.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.