Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Diereninfo
Veel informatie over (huis)dieren.
www.diereninfo.com
Natuurgids
Webgids voor sites over natuur en milieu in Vlaanderen en Nederland.
www.natuurgids.net
Huisdieren Forum
Een leuk en informatief forum over huisdieren.
www.huisdierenforum.nl
advertentie
Dierenforum
Voor al je vragen over huisdieren. Welkom op de leukste community voor baasjes. Het Dierenforum is een initiatief van vrijwilligers met een groot hart voor dieren.
www.dierenforum.nl
Dieren Benodigdheden
Uniek en nergens anders verkrijgbaar assortiment dierenbenodigdheden voor alle mogelijke (huis)dieren.
www.dierenbenodigdheden.nl
Dieren EHBO
Handboek en medisch kynologisch woordenboek, tevens alternatieve geneeswijzen (homeopathie).
dieren-ehbo.nl
DierenAmbulance
Op deze site kunt u alles vinden over de dierenambulance.
www.dierenambulance.nl
Dagje Dierentuin
Dagje dierentuin is een website met alle dierentuinen en dierenparken van Nederland op een rijtje.
www.dagjedierentuin.nl
De dierentuin
Voor een uitstapje naar de dierentuin.
www.dierentuin.nl
advertentie
Dierenlinker
Op deze site staan vele links naar allerlei dierensite's.
home.tiscali.be/yves.verdyck/
Dierenasiel Eindhoven
Ons dierenopvangcentrum heeft als taak het opvangen, verzorgen en vooral het herplaatsen van zwerfdieren en afgestane dieren.
dierenasieleindhoven.dierenbescherming.nl
Weetjes Over Katten
Biedt informatie over katten die je elders niet vindt. Tevens kunnen vragen worden gesteld.
www.weetjesoverkatten.nl
Resultaten: 35      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.