Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Tekstbureau SeeTekst
SeeTekst schrijft teksten op commercieel en journalistiek gebied voor tijdschriften, kranten, websites en brochures.
www.seetekst.nl
De Raad Voor De Journalistiek
Dit is een onafhankelijke instelling voor burgers en instellingen die klachten hebben over journalistieke activiteiten.
www.rvdj.nl
Villamedia
De Nederlandse Vereniging van Journalisten presenteert zich met onder meer informatie over het vak, beroepsgroepen en tarieven.
www.villamedia.nl
advertentie
Scripties School Voor De Journalistiek
Als u zoekt bij informatiebronnen vindt u een lijst met bibliografische gegevens van scripties van de School voor Communicatiesystemen.
virtmed.fcj.hvu.nl
Foto en Persbureau Jan Spoelstra
Deze site verschaft u pers- en fotonieuws.
www.janspoelstra.nl
Henk Reports
Bureau voor journalistieke teksten, beelden en vertalingen.
www.henkreports.eu
Bronnen Nieuws Media Journalistiek
Dit is een handige site voor bronnen voor de media.
www.mijneigenfavorieten.nl/marijn
Website Journalistiek
Volg een opleiding journalistiek met de bijbel als basis.
www.che.nl/jou/index.html
Journalistiek Internet
Volg opleidingen en cursussen journalistiek, internetjournalistiek en bedrijfsjournalistiek in voltijd en deeltijd.
www.fontys.nl/journalistiek
advertentie
Archieven.org
Voor archiefonderzoek en journalistiek: advies, databanken, educatie en onderzoek.
www.archieven.org
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.