Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Oudholland Kantoormeubelen
Oudholland is al bijna 50 jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardige kantoormeubelen en functioneel bedrijfsmeubilair.
www.oudhollandkantoormeubelen.nl
JWG: administratiekantoor Zeeland
JWG is een administratiekantoor in Goes, provincie Zeeland. JWG Administraties is o.a. gespecialiseerd in loonadministratie, belastingaangiftes, jaarrekeningen en bedrijfsadvies.
www.jwg.nl
Kantoor Meubilair: gebruikt en nieuw
Het adres voor bedrijven en particulieren, wanneer het gaat om verkoop of verhuur van nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Bestel eenvoudig en snel in onze webshop. Of bezoek onze centraal in Nederland gelegen showroom.
www.brixxo.nl
advertentie
Qanzo
Online verkoop van kantoorartikelen, kantoormachines en computeraccessoires.
www.qanzo.nl
Bogtrader: bedrijfsruimte
Bied snel en eenvoudig een bedrijfsruimte te huur of te koop aan of zoek gratis naar kantoorruimte.
www.bogtrader.nl
Virtueel Kantoor
Flexibele bedrijfsruimte en complete kantoorruimte te huur in Zeeland.
www.addbc.nl
Parma
Welkom bij Parma Kantoorinrichtingen. Via onze website kunt u kennismaken met het bedrijf en onze producten. Wij zijn een totaal leverancier op het gebied van kantoorinrichtingen. Wij richten al ruim 20 jaar kantoren, projecten en instanties in.
www.parma.nl
Albeka Kantoormeubelen
Hier vindt je gebruikt en/of nieuwe kantoormeubelen aan zeer voordelige prijzen.
www.albeka.nl
Simad
kantoorinrichting met persoonlijke aandacht voor uw kantoormeubilair. Voor kantoormeubelen en projectinrichting ondersteund door persoonlijke service.
www.simad.nl
advertentie
Kantoor Mr. Higgins
Kantoormeubelen in alle maten aan verschillende prijzen!
www.mrhiggins.nl
Samas
Samas is op Europees niveau een leidende producent en leverancier van kantoorinrichting & kantoormeubilair met een sterke merkenportfolio.
www.samas.nl
Perla
Perla Kantoorinrichting uit Haarlem is een professionele totaalinrichter van kantoormeubelen, bureaustoelen, vergadermeubels en ergonomische producten.
www.perlakantoor.nl
Resultaten: 26      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.