Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kegelsport
Website met veel technische informatie betreffende de kegelsport.
kegelsport.nl
De Kegelvlegels
Jeugdkegelclub uit Limburg die wil aantonen dat kegelen niet alleen een seniorensport is.
www.dekegelvlegels.nl
Kegelballen
Uit geheel Nederland komen kegelaars naar Brummen om een nieuwe bal te kopen of om hun oude bal weer in orde te laten maken.
www.kegelballen.nl
advertentie
Utrechtse Kegelbond
Verbond van kegelclubs in de regio van Utrecht.
www.utrechtsekegelbond.nl
Kegelcentrum De palm
U kunt bij ons terecht voor heerlijk eten, maar ook voor een gezellige avond of middag in combinatie van het kegelen en lekker eten.
www.restaurantdepalm.nl
Antoon Kegelen
Antoon en het bijbehorende partycentrum met kegelbanen liggen in het prachtige landelijke buitengebied van Winterswijk.
www.schnitzel-antoon.nl
D'n Oirschotse Kegel
D'n Oirschotse Kegel: voor gezellige arrangementen inclusief heerlijk diner en lekker kegelen.
www.oirschotsekegel.nl
Kegelclub De Bargen
Kegelclub De Bargen is een groep jonge enthousiastellingen van de kegelsport die deze club opgericht hebben. De naam Bargen is Fries voor het woord "varkentjes". Deze uitdrukking wordt gebruikt in de kegelsport wanneer een kegelaar een negen scoort
www.bargen.nl
Kegelen is kunst
De kegelclub waar gezelligheid op de eerste plaats komt, daarnaast zijn we serieus met onze sport bezig zijn.
www.kegeleniskunst.nl
advertentie
Alkmaarsche Kegelbond
Alle kegelinformatie uit de regio Alkmaar.
www.alkmaarsche-kegelbond.nl/index.php
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.