Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Chrandels
Exclusieve fashion voor dames en heren, online te koop!
www.chrandels.com
Kledingrek-verkoper.nl
Met een kledingrek creŽer je een handige manier om al je kleding op te bergen.
www.kledingrek-verkoper.nl
Portemonnee Winkel
Een portemonnee is tegenwoordig meer dan een geldhouder. Het is tegenwoordig ook een teken van stijl en persoonlijkheid. Gelukkig heeft deze webshop een ruime keus in portemonnees en zit er voor ieder wat wils bij.
www.portemonnee-zaak.nl
advertentie
Mooie Badjassen
Alle badjassen onder een dak. Badjassen van Aegean Apparel, bekend van film en tv. Ook voor betaalbare bad- en nachtmode.
www.mooiebadjassen.nl
Merkkleding.nl
Het online aanbod van merkkleding voor jong en oud. Niet goed, geld terug.
www.merkkleding.nl
FashionStore
Online kleding bestellen bij de online winkel FashionStore.
www.fashionstore.nl
2Antigone
Tweedehandse speelgoed en kleding.
www.2antigone.nl
Topfashion XXL
De site voor lange en brede mannen die merkkleding zoeken ook in hun maat.
www.topfashionxxl.nl
Sjanne
Exclusieve damesmode.
www.sjanne.nl
advertentie
Burberry Online
Hier kun je nieuws, informatie, video's en foto's vinden van de campagnes, shows, evenementen van Burberry.
www.burberryonline.webs.com
Badjas Paradijs
Op zoek naar een badjas die heerlijk zit en er fantastisch uitziet? Welkom in het badjassen paradijs. Bij elke badjas bestelling ontvang je een gratis sauna entreecheque.
www.badjasparadijs.nl
T4Shirt
Winkel voor funny tshirts en gadgets. Nu online betalen met paypal en ideal.
www.t4shirt.com
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.